Dice

Egge Eplebrennevin

EGGE GÅRD EPLEBRENNEVIN

FRUKTBRENNEVIN

 

Egge Gård har hentet ekspertise og tradisjonelt destillasjonsutstyr, Alambic à Colonne, for å lage eplebrennevin slik det gjøres i Normandie.

Våre franske konsulenter setter stor pris på smakfulle nordiske epler, fordi de preger sluttresultatet så tydelig.

Eplebrennevinen får en unik duft av syrlige epler, og smaker både fyldig og fruktig med et snev av krydder.

En flott gylden farge kommer etter 3-6 års lagring på håndlagde eikefat fra Tronçais.

Egge Brennevin er verken sukret eller karamellisert. Fatene er av typen Barik og rommer ca 225 l.

Vi bruker både nye og gamle fat, og alle er nummererte.

Dette er den perfekte digestif eller avec, – gjerne sammen med en bit sjokolade til kaffen.

Vi anbefaler å servere Egge Eplebrennevin temperert for å få frem den runde og gode aromaen.

Bruk den gjerne i matlaging eller som ingrediens i eplebaserte drinker.

Vi anbefaler den spesielt i Egge Gård Eplegløgg.

 

 

INNHOLD OPPSKRIFT
Eple Golden Rose
Alkohol: 40 % 4 cl Egge Eplebrennevin
Sukkerinnhold: 0 g 8 cl Friskpresset appelsinjuice
Emballasje: 0,5 l Fyll opp med Egge Gård Rose
Pynt med en appelsinskive på kanten av glasset og server i champagneglass

 

Bestill på vinmonpolets nettside