
EGGE GÅRD EPLEBRENNEVIN
FRUKTBRENNEVIN
Egge Gård har hentet ekspertise og tradisjonelt destillasjonsutstyr, Alambic à Colonne, for å lage eplebrennevin slik det gjøres i Normandie.
Våre franske konsulenter setter stor pris på smakfulle nordiske epler, fordi de preger sluttresultatet så tydelig.
Eplebrennevinen får en unik duft av syrlige epler, og smaker både fyldig og fruktig med et snev av krydder.
En flott gylden farge kommer etter 3-6 års lagring på håndlagde eikefat fra Tronçais.
Egge Brennevin er verken sukret eller karamellisert. Fatene er av typen Barik og rommer ca 225 l.
Vi bruker både nye og gamle fat, og alle er nummererte.
Dette er den perfekte digestif eller avec, – gjerne sammen med en bit sjokolade til kaffen.
Vi anbefaler å servere Egge Eplebrennevin temperert for å få frem den runde og gode aromaen.
INNHOLD | OPPSKRIFT |
Eple | Golden Rose |
Alkohol: 40 % | 4 cl Egge Eplebrennevin |
Sukkerinnhold: 0 g | 8 cl Friskpresset appelsinjuice |
Emballasje: 0,5 l | Fyll opp med Egge Gård Rose |
Pynt med en appelsinskive på kanten av glasset og server i champagneglass |
Bestill på vinmonpolets nettside